Вие избирате

Сега вече е лесно — изберете според вкуса и апетита си какво ви се хапва от 18-те ни седмични рецепти. Добавете рецептата в кошницата си и се убедете, че сте се преброили правилно — порциите са не по-малко от две, а нагоре — по две. Преди да платите онлайн (с карта, през epay, а може и с наложен платеж), минете през магазина, за да комбинирате и получите всичко наготово — чудесни десерти, изкусни вина, текстил за кухнята и онова малкото ножче за масло, което все ви липсва.


Ние доставяме

...безплатно. Остава само да изберете кога и къде — в избрания ден и часови интервал ще получите своята поръчка до избран от вас адрес или удобно място от партньорските ни адреси. Доверете ни се за избора на продукти, точното им количество и правилното им пакетиране — ние гарантираме за качеството им. Ще получите пакет с достатъчно количество (според избраните порции) и качество на необходимите за ястието съставки (с изключение на насъщните за всяка кухня сол, пипер, захар, зехтин, оцет), отпечатана рецепта с ясни и точни стъпки и всичко допълнително в поръчката си. Готвачът ни има само една молба към вас — обърнете внимание на етикета с начина на съхранение и крайната дата, до която препоръчваме да приготвите ястието и разбира се — следвайте стъпките.

Овациите са за вас

Просто отворете кашончето, прочетете цялата рецепта, за да приготвите необходимите ви съдове и прибори и се порадвайте на удоволствието да приготвите вкусна и интересна храна, защото ще е за кратко — рецептите ни са бързи, но резултатът им е отличен.
И наминете пак другата седмица — ще има три нови рецепти, а ако се абонирате за бюлетина ни — ние ще ви подсещаме.