Свински жулиени с ароматен задушен спанак и нахут със сос бешамел

9.00 лв
за порция
Свински жулиени с ароматен задушен спанак и нахут със сос бешамел
Докато французите и италианците спорят над бащинство на соса Бешамел, ние ви предлагаме да го опитате с нежно положени върху ароматен задушен спанак и нахут сочни свински жулиени!

п.п. колко е лесно за приготвяне ще разберете от рецептата в кашончето, което ще пристигне с вашата поръчка

за порция
около 600 гр в готов вид
белтъчини: 50 г
мазнини: 15 г
въглехидрати: 48 г

Съставки:

  • нахут
    (*)
  • свинско бонфиле
  • спанак
  • индийско орехче
  • брашно
    (*)
  • прясно мляко
    (*)
  • бяло вино
  • лук
  • чесън
    (*)
  • масло
    (*)
Какво трябва да имате вкъщи: олио/зехтин, сол и черен пипер

да се съхранява в хладилник до 48 часа

9.00 лв
0
+
-
поръчайте